Kosár:
Start: Főoldal > Garázskapu > Billenőkapuk
Billenőkapuk

"Egy jó névért meg kell dolgozni" /August Hörmann/

A Hörmann cégalapító ezen gondolata napjainkra valósággá vált, és bebizonyosodott, hogy a Hörmann márkanév egyet jelent a valódi minőségi termék jelképével. A több mint 75 éves kapu- és meghajtás-gyártási tapasztalat, a mintegy 20 millió eladott kapu és meghajtás, Európa első számú piacvezetőjévé tette a családi vállalkozást. Egy Hörmann garázskapu megvásárlásakor ezt jó érzés tudni.

Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják. E termékek Németországban, a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint készülnek és teljesítik a 13241-1 sz. Európai Szabvány összes követelményét. Ráadásul a magasan képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak az új termékeken, a folyamatos fejlesztéseken és a részletek javításán. Így évről évre újabb szabadalmakat és páratlan megoldásokat dobnak piacra.

Valós működtetést utánzó, hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét. A kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást ad minden garázskapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.

Nézet
Rendezés
Megjelenítés
Nincs listázható termék ebben a kategóriában.