Kosár:
Start: Főoldal > Garázskapu
Garázskapu

Hörmann Reno light 2018

Hörmann RenoMatic light 2018

Hörmann RenoMatic light 2018

Hörmann RenoMatic light 2018

Hörmann RenoMatic 2018

Hörmann RenoMatic 2018

Hörmann RenoMatic 2018

Hörmann RenoMatic 2018

M-bordás garázskapu kézi működtetéssel

 
RAL9016
RAL8028
RAL9016
Golden Oak
Dark Oak
Night Oak
 
 

Hörmann szekcionált kapuk - Generációk garázskapuja

A több mint 75 éves kapu- és meghajtás-gyártási tapasztalat, a mintegy 20 millió eladott kapu és meghajtás, Európa első számú piacvezetőjévé tette a családi vállalkozást. Egy Hörmann szekcionált kapu megvásárlásakor ezt jó érzés tudni.

Kezdetben a szekcionált kapuk feladata a nagyobb méretű ajtók kiváltása illetve a nagyobb garázsnyílások lezárása volt. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb szükség volt a további fejlesztésekre. Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják. E termékek Németországban, a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint készülnek és teljesítik a 13241-1 sz. Európai Szabvány összes követelményét. Ráadásul a magasan képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak az új termékeken, a folyamatos fejlesztéseken és a részletek javításán. Így évről évre újabb szabadalmakat és páratlan megoldásokat dobnak piacra.

Valós működtetést utánzó, hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét. A kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást ad minden szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.