Kosár:
Start: Főoldal > Rólunk
Rólunk
Normatic Kft. | Hörmann garázskapuk, ajtók, meghajtások szakkereskedése

Rólunk:

2008-ban egy nagy álmunk vált valóra, amikor megalapítottuk a Normatic Kft-t és ezzel egy időben megnyitottuk saját Hörmann bemutatótermünket. A Hörmann termékekkel való kapcsolatunk és tapasztalatunk azonban ennél jóval régebbre nyúlik vissza. A cég neve az alapítók keresztnevét, Norbertet és Mátyást rejti, akik ma is a cég tulajdonosai vagyunk. Vállalkozásunk azzal a céllal indult, hogy az akkorra már világszerte elismert Hörmann márkanévvel fémjelzett termékek mellé olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amely a legigényesebb vásárlók legmagasabb szintű elvárásait is teljes mértékben kielégíti. Mára több mint tízezer Hörmann termék értékesítésével és helyszíni kivitelezésével megszerzett tudásunk, valamint 15 év kemény munkájával megszerzett tapasztalatunk garancia a márkanévhez és magunkhoz hű, kifogástalan kiszolgálásra.

A Hörmann-ról:

Vállalkozásunk - mely egyúttal kiemelt Hörmann márkaképviselet - nem véletlenül tette le voksát a Hörmann termékei mellett. Ugyanis termékeink egytől egyig kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek igen hosszú élettartamúak, és a gondos tervezésnek köszönhetően hosszú időn keresztül megfelelnek a mechanikai igénybevételnek.

Forgalmazott termékek:

  • lakossági garázskapuk
  • garázs- és udvarikapu-meghajtások
  • beltéri-, bejárati- és többcélú ajtók
  • ipari kapurendszerek

És amit mi ehhez hozzáteszünk:

A márkanévhez hűen magas szintű szaktanácsadással, ingyenes helyszíni felméréssel* és minőségi kivitelezéssel állunk minden egyes vásárló és érdeklődő rendelkezésére. A kivitelezésen túl azonban vállaljuk a Hörmann termékek eseti vagy rendszeres karbantartását, szervizelését, valamint a garanciális hibabejelentések korrekt és szakszerű kezelését. Fordulj hozzánk bizalommal már a tervezés fázisában!