Kosár:
Start: Főoldal > Tervezői segédletek

Tervezői segédletek

HÖRMANN TERVEZÉSI SEGÉDLETEK - BEÉPÍTÉSI ADATOK


Az alábbi ismeretanyagok az egyes Hörmann termékek tervezéséhez és beépítéséhez nyújtanak kihagyhatatlan segítséget. Építészek, tervezők, generálkivitelezők számára e kiadványok kötekező olvasmánynak tekinthetők.
A PDF-dokumentumok megtekintéshez és nyomtatásához szükséged lesz az ingyenes Adobe Reader® programra, amit innen tölthetsz le.
 • Hörmann szekcionált garázskapuk

  Ez a tervezői segédlet a magángarázsok kapuinak tervezéséhez nyújt kvételesen pontos tájékoztatást. A dokumentum részletesen bemutatja az egyes kaputípusokat és azok szabványos és egyedi mérettartományait, A prospektusban megtalálhatóak a tervezett kapu beépítéséhez szükséges kialakítandó nyílásméretek, a választható sínvezetés megoldások, oldalhely-igények, szemöldök csatlakozások, motívumok és felületek, valamint integrált személybejáró-ajtó és az üvegezés lehetőségi.
  Letöltés
  8 MB
 • Hörmann oldalra futó szekcionált garázskapuk

  Hörmann oldalra futó szekcionált garázskapuk tervezői segédlete kifogásstalan tájékoztatást nyújt ezen kapuk beépítési paramétereiről, szabványos és egyedi mérettartományáról, sínvezetés megoldásairól, meghajtásairól és egyéb kiegészítőiről.
  Óriási előnye az oldalra futó szekcionált kapunak, hogy a személyek áthaladása céljából egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók.  Az átjárószélesség a meghajtásban egyszerrűen beállítható. Például elég egy keskenyebb átjáró, ha általában csak személyek haladnak át rajta, de szélesebbre van szükség
  kerékpár, motorkerékpár vagy talicska ki- illetve betolásához.
  Letöltés
  3 MB
 • Hörmann ipari szekcionált kapuk 42mm szerkezeti vastagsággal

  Tervezd meg Hörmann ipari szekcionált kapudat! Logisztikai raktárcsarnokok, ipari csarnokok, gazdasági épületek, autójavító műhelyek homlokzati kapui. Egyszerű és biztonságos személyátjárás az alacsony küszöbös személybejáró-ajtónak köszönhetően. Az opcionális üvegezésnek köszönhetően a csarnokba természetes fény áramlik be.
   
  Letöltés
  8 MB
 • Hörmann ipari szekcionált kapuk 67mm szerkezeti vastagsággal

  A hőhídmentes, 67 mm vastag lamelláknak köszönhetően a hőszigetelés a lehető legjobb  U-érték akár 0,51 W/(m²·K)
  Az SPU 67 Thermo kapu minimalizálja a kapunyílások hőveszteségét, és emiatt különösen alkalmas élelmiszeripari és hűtött csarnokokhoz.
   
  Letöltés
  5 MB
 • Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok

  Hörmann SB redőnykapuk és redőnyrácsok bevásárlóközpontokhoz, logisztikapu területre, raktárcsarnokokhoz és gazdasági épületekhez.
  Hörmann TGT redőnykapuk és redőnyrácsok mélygarázsokhoz és parkolóházakhoz napi max. 300 kapuciklushoz (Nyitás/Zárás) tervezve.
  Hörmann Classic redőnykapuk és redőnyrácsok ipari csarnokokhoz és speciális igényekhez pl. óriáskapuk különösen széles nyílásokhoz ill. megnövelt szélterheléssel szembeni ellenálláshoz.
  Letöltés
  10 MB
 • Hörmann gyorskapuk

  Kínálatunkban logisztikai területekhez, áruházakhoz, mentési utakhoz, hűtött és mélyhűtött terekhez, nedves terekhez, szupermarketekhez, robbanásveszélyes területekhez, tiszta terekhez, szállítópályákhoz speciálisan kifejlesztett termékeket találsz. A bel- és kültéri gyorskapuk lehetővé teszik a folyamatáramlás optimalizálását, a helyiség klímájának javítását és az energia-megtakarítást. A flexibilis Hörmann gyorskapuk a biztonságos, gazdaságos és hosszú élettartamú működésre lettek konstruálva.
  Letöltés
  4 MB
 • Hörmann szekcionált gyorskapuk

  A Hörmann gyorskapuk kulcsfontosságú jellemzői a magas színvonalú alapanyag felhasználás és a hosszantartó, biztos működés. Külső és belső felhasználásra ajánljuk, közlekedési folyosók optimalizálására, különféle helyiségek klímájának javítására, továbbá energiamegtakarítási célból.
  E kapukhoz karakteresen a jó hőszigetelés, a gyors nyitási sebesség és az alapkivitelben járó fényrács társul. A tűzi horganyzott, duplafalú, elegáns Micrograin felületű lamellák a kialakítástól függően érintkezésmentesen egy spirálba vagy futósínbe futnak fel.
  Letöltés
  4 MB
 • Hörmann tűzgátló és füstgátló tolókapuk

  Kínálatunkban tűz- és füstgátló tolókapuk, többcélú tolókapuk találhatóak, egy- és kétszárnyú, teleszkópos kivitelben acélból és nemesacélból.
  Kiváló minőség intézményi területre, funkcionális megoldások ipari területre.
  Letöltés
  4 MB